Recente transacties

Grachtenpand Utrecht

Ziet u uzelf al wonen in een grachtenpand in Utrecht? Grifhorst Makelaardij is de makelaar die u zoekt! Wij zijn gespecialiseerd in exclusief wonen en hier hoort onder andere ook een grachtenpand in Utrecht bij. Met al meer dan 20 jaar ervaring in bijzonder wonen, helpen wij u graag met het vinden van een geschikte woning! Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop en maken dan ook graag kennis met u!

Makelaar voor exclusief wonen

Grifhorst Makelaardij is uw makelaar wanneer u exclusief wilt wonen. Wij verzorgen de aan- en verkoop van onder andere uw toekomstige grachtenpand in Utrecht. Daarnaast hebben wij ook ervaring in de aan- en verkoop van exclusieve woonhuizen, herenhuis in Utrecht centrum en luxe appartementen. Door ons grote netwerk in deze sector kunnen wij u van begin tot eind van dienst zijn.

Stille verkoop

Naast de taxatie, aan- en verkoop van een grachtenpand in Utrecht, zijn wij ook specialist in stille verkoop. Door onze marktkennis hebben wij de mogelijkheid om uw grachtenpand in Utrecht te verkopen zonder deze onder publieke aandacht te verstrekken. Hierin wordt uw woning geruisloos geruild van eigenaar in het netwerk dat wij hebben opgebouwd.

Persoonlijke aandacht centraal

Bij de aan- en verkoop van een grachtenpand in Utrecht komt veel kijken. Wij snappen dit als geen ander en helpen u daarom graag door dit hele proces heen. Door onze kennis en ervaring weten wij hoe wij u het beste kunnen helpen en kunt u altijd bij ons terecht voor vragen of advies. We brengen uw woonwensen in kaart voor uw grachtenpand in Utrecht en interacteren hierna vervolgens door het vinden van een woning die bij u past. Wilt u meer weten over de grachtenpanden die in Utrecht te vinden zijn? We informeren u hier graag over!

Grifhorst Makelaardij Helpt u aan een passend gracthenpand in Utrecht!
Wilt u exclusief wonen? Bijvoorbeeld in een grachtenpand in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze kennis, ervaring en uitgebreid netwerk kunnen wij inspelen op uw woonwensen. Wij denken van begin tot eind met u mee door de persoonlijke aandacht die u van ons kunt verwachten. Wilt u meer informatie over een grachtenpand in Utrecht? U kunt ons bereiken via 030 - 740 01 00 of door een e-mail te sturen naar info@grifhorst.nl. Grifhorst Makelaardij helpt u aan een passend grachtenpand in Utrecht!


Deze personen gingen u voor en vertellen graag over hun ervaringen.

Wij willen kleiner

Realistisch in de waardebepaling

Ons buurhuis bleek ons tophuis

De beste keuze