grifhorst
makelaardij exclusief

Wat is uw ambitie? Die van ons staat als een huis: succesvol acteren op de markt van exclusief wonen. Daar koppelen we een visie aan: geef kopers en verkopers in het luxe segment de tijd en de aandacht die ze verdienen. De gekozen strategie? Wij verkopen de mooiste woningen in plaats van de meeste. Daar zijn we zeer ervaren in. Daar staan we om bekend in ons netwerk en we zijn er trots op. Speelt u met de gedachte om zaken met ons te doen? Dat beschouwen wij nog altijd als een eer. We komen graag bij u langs of ontvangen u op ons kantoor voor een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek. Grifhorst Makelaardij Exclusief, specialist in bovengemiddeld wonen, actief in en rondom Utrecht. Neem ook kennis van de ervaringen van onze opdrachtgevers.

Grifhorst Makelaardij

Bijzonder leven,
Bijzonder wonen

  • Aankoop, verkoop of taxatie
  • Exclusieve woningen
  • In en rond Utrecht
  • Hoogstpersoonlijke aandacht
  • Uitstekende aan- en verkoopresultaten
  • Stille verkoop
  • Uitgebreid netwerk in het luxe segment


Marco Grifhorst

hoogstpersoonlijk

Persoonlijke begeleiding door één en dezelfde makelaar staat bij Grifhorst Makelaardij Exclusief op nummer één. Vanaf het begin van een aankoop- of verkooptraject tot aan de afronding bij de notaris, bieden wij hoogstpersoonlijke aandacht en service. Dat begint al bij de kennismaking waar we oprechte interesse tonen in uw manier van leven en de woonwensen die daarbij aansluiten. Initiatiefnemer en eigenaar van de makelaardij Marco Grifhorst is al ruim 20 jaar werkzaam in het vak. Hij heeft als geen ander ervaren hoeveel er te winnen valt als het gaat om de kwaliteit van de dienstverlening van de makelaar. Hij maakt met Grifhorst Makelaardij Exclusief dan ook het verschil met een hoogstpersoonlijke aanpak waarbij de klant werkelijk op de eerste plaats komt. Daarmee heeft hij inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. Zijn inzet is er blijvend op gericht die reputatie verder uit te bouwen en te optimaliseren. Hij geniet het meeste van zijn werk wanneer zijn opdrachtgevers in positieve zin over hem spreken.

Ons team

Marco

marco
grifhorst

Marco Grifhorst werd op 27 april 1969 in Utrecht geboren en is de trotse vader van Dim, Tijn, Eef, Pomme, Maan, Roef, Hein, Broos en Lola waar hij samen met zijn vriendin Babette volop van geniet. In het jaar 2000 werd hij door de Rechtbank in Utrecht beëdigd als makelaar. Hij had toen de opleiding tot makelaar succesvol afgerond en 8 jaar praktijkervaring opgedaan. Hij sloot zich aan bij de NVM. In de 20 jaar daarna, tot heden, werd hij steeds vaker ingeschakeld voor de aan- en verkoopbegeleiding in het luxe segment. In 2012 besloot Marco zich toe te leggen op dit gedeelte van de markt. Grifhorst Makelaardij Exclusief was een logisch vervolg.

 

Thierry

Thierry
de Groot

Thierry de Groot werd op 16 mei 1990 geboren in Utrecht op loopafstand van ons kantoor. De verbintenis met dit gedeelte van de stad is zo sterk dat hij hier nog steeds woonachtig is, nu samen met zijn vriendin Lucia. Na het afronden van zijn opleiding Fiscale Economie aan de Universiteit van Amsterdam besloot hij zich te richten op de makelaardij. Sinds begin 2015 is hij werkzaam in de Utrechtse markt en in 2017 heeft hij met succes het opleidingstraject tot makelaar-taxateur afgerond. Thierry is klantgericht, enthousiast en, indien nodig, serieus. Hij leert u graag kennen in een persoonlijk gesprek.

 

Michelle Delfgou

Michelle
Delfgou

 

Paul van As

Paul
Van As

 

28

jaar ervaring

2532

transacties

9.3

beoordeling

8

geluksgetal