Stille verkoop Utrecht

Stille verkoop

Stille verkoop Bilthoven

Wilt u uw woning in Bilthoven middels stille verkoop verkopen? Bij Grifhorst brengen we uw woning onder de aandacht aan een doelgroep die daadwerkelijke interesse heeft. Hierdoor zal uw exclusieve woning, zonder weten van de buitenwereld, wisselen van eigenaar. U kunt voor stille verkoop kiezen om privacyredenen of om direct de juiste doelgroep te bereiken. Wij van Grifhorst helpen u graag met de stille verkoop!

Huis verkopen via stille verkoop

Met stille verkoop kunt u uw huis geruisloos verkopen. Geen bord in uw tuin. Geen advertentie op Funda. Uw huis in Bilthoven wordt door stille verkoop alleen getoond aan woningzoekers die daadwerkelijke interesse hebben in uw woning. Dit zorgt ervoor dat uw privacy wordt gewaarborgd en u via deze weg toch een kwalitatieve koper vindt voor uw woning.

Grifhorst is uw makelaar!

Wij van Grifhorst hebben ervaring in stille verkoop in Bilthoven. Wij beschikken over een juist netwerk met woningzoekers die wellicht aansluiten op het aanbod van uw woning. Hierdoor kunnen we gericht inspelen op de stille verkoop van uw woning in Bilthoven. Wij hebben dan niet alleen kennis van de verkoop van uw woning maar ook van de omgeving Bilthoven zelf. Profiteer daarom van onze kennis binnen deze markt en neem vrijblijvend contact met ons op!

Bepaal zelf uw doelgroep

Bij stille verkoop van uw woning in Bilthoven bepaalt u zelf de doelgroep. U kunt ervoor kiezen om de woning alleen binnen het netwerk van Grifhorst te tonen aan mensen die binnen het plaatje passen of u kunt er zelf voor kiezen om de woning aan een groter publiek te laten zien. Mocht u de woning uiteindelijk wel via andere websites willen tonen, dan staat uw woning niet langer meer in de stille verkoop. Meer weten over stille verkoop? Wij helpen u graag!

Verkoop uw woning in Bilthoven geruisloos via stille verkoop!
Wilt u uw woning niet openbaar verkopen? Dan is stille verkoop wellicht de perfecte oplossing voor uw woning in Bilthoven! Bij Grifhorst doen we dit in vertrouwen en wordt er met precisie te werk gegaan. Benieuwd of uw woning voldoet aan de eisen voor stille verkoop? We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Deze personen gingen u voor en vertellen graag over hun ervaringen.

Wij willen kleiner

Realistisch in de waardebepaling

Ons buurhuis bleek ons tophuis

De beste keuze