Recente transacties

Makelaar Zeeheldenbuurt Utrecht

Bijzonder wonen begint bij Grifhorst Makelaardij Exclusief, de makelaar voor Zeeheldenbuurt Utrecht. Wij richten ons op exclusief wonen in en rondom Utrecht, waaronder de Zeeheldenbuurt. Als makelaar staan wij voor u klaar wat betreft de koop of verkoop van een luxe woning, appartement of herenhuis. Ons motto? Niet de meeste, maar de mooiste woningen verkopen. Zodat u de aandacht en de tijd krijgt die u verdient.

Grifhorst: de persoonlijke makelaar in de Zeeheldenbuurt Utrecht

Persoonlijkheid staat bij ons als makelaar in Zeeheldenbuurt Utrecht centraal. Persoonlijke begeleiding zorgt er namelijk voor dat u de aandacht krijgt die u verdient. Daarom wordt u bij Grifhorst Makelaardij Exclusief vanaf het begin tot het einde van het aankoop- of verkooptraject persoonlijk begeleid door één van onze makelaars. Dat wil zeggen, vanaf de kennismaking tot en met de afsluiting bij de notaris. Eigenaar Marco Grifhorst heeft al ruim 20 jaar ervaring als makelaar. Dankzij deze ervaring weet hij als geen ander dat exclusief wonen een eigen aanpak vergt. Onze dienstverlening is hierop afgestemd, net als op uw woonwensen.

Contact opnemen met Het Makelaarskantoor voor de Zeeheldenbuurt Utrecht

Wilt u een makelaarskantoor in de Zeeheldenbuurt Utrecht inschakelen voor de aankoop van een luxe appartement, villa of herenhuis? Of wilt u een exclusief woonhuis verkopen? Kom dan langs in ons kantoor aan de Adriaen van Ostadelaan 19 of neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via info@grifhorst.nl of 030 - 740 01 00. Een Grifhorst makelaar voor de Zeeheldenbuurt Utrecht komt graag bij u langs voor een vertrouwelijk kennismakingsgesprek.

Aankoop, verkoop en taxatie

Wij zijn uw makelaar voor de Zeeheldenbuurt Utrecht op het gebied van aankoop, verkoop of taxatie. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in stille verkoop. Iets dat in de markt voor exclusief wonen veel voorkomt. Door onze specifieke kennis van de markt en groot netwerk in het luxe segment, kunnen wij daadkrachtig onderhandelen. Verder mag u verwachten dat wij kennis van de buurt en bouwkundig inzicht hebben en verbouwadvies geven indien nodig. Zo maken wij als makelaar werkzaam in Zeeheldenbuurt Utrecht uw woonwensen waar.

Deze personen gingen u voor en vertellen graag over hun ervaringen.

Wij willen kleiner

Realistisch in de waardebepaling

Ons buurhuis bleek ons tophuis

De beste keuze