Recente transacties

Makelaar Utrecht Oost

Op zoek naar een makelaar voor Utrecht Oost? U heeft ongetwijfeld al een aantal potentiële droomwoningen bewonderd op het internet. Wat zijn de verbouwingsmogelijkheden? Werkt de open haard goed? Het zijn een aantal vragen die misschien wel door uw hoofd zijn gegaan. Vragen waar Grifhorst Makelaardij Exclusief het antwoord op weet. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar uw luxe huis. De zoektocht begint met het vaststellen van uw wensen. Deel uw woonwensen met Grifhorst Makelaardij Exclusief en voor u het weet heeft u uw droomhuis te pakken!

Makelaarskantoor voor Utrecht Oost!

Makelaarsland is groot: van aankoopmakelaar tot verkoopmakelaar. Bent u op zoek naar een makelaarskantoor voor een exclusieve woning in Utrecht Oost? Dan is het raadzaam contact op te nemen met Grifhorst Makelaardij Exclusief. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het kopen of verkopen van een exclusief woonhuis of luxe appartement in deze regio. Exclusief wonen begint bij Grifhorst Makelaardij Exclusief!

Een makelaar in Utrecht Oost benaderen?

Bent u op zoek naar een exclusief huis of een luxe appartement? Of wilt u uw huis verkopen in Utrecht Oost? Neem dan gerust contact op met Grifhorst Makelaardij Exclusief. Dat kan door te bellen 030 - 740 01 00 of een e-mail te sturen naar info@grifhorst.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Van een huis kopen tot verkopen, wij gaan graag met u om tafel om uw wensen te bespreken. Grifhorst Makelaardij Exclusief is gevestigd aan de Adriaen van Ostadelaan 19 te Utrecht. Wij zijn de makelaar voor exclusief wonen in Utrecht Oost!

De geliefde wijk Utrecht Oost

Van Wittevrouwen tot Tolsteegsingel en van Watervogelbuurt tot Sterrenwijk, Utrecht Oost is een prachtige wijk. U vindt er onder andere het stadion van FC Utrecht, het Wilhelminapark, het Spoorwegmuseum, het Diakonessenhuis, de campus van het University College Utrecht en het Pieter Baan Centrum. Ook kunt u in Utrecht Oost de Botanische Tuinen bezoeken. Het zijn prachtige plekken in het hart van de stad, waar u kunt ontsnappen aan de drukte van de dag. Of het nu gaat om een karakteristiek herenhuis of moderne villa, Utrecht Oost is een geliefde wijk voor mensen die op zoek zijn naar een exclusief woonhuis!

Deze personen gingen u voor en vertellen graag over hun ervaringen.

Wij willen kleiner

Realistisch in de waardebepaling

Ons buurhuis bleek ons tophuis

De beste keuze