Recente transacties

Goed verkopen

Overweegt u om uw woning te verkopen? Dit kan zeker ook een kleiner huis of appartement zijn dat bijvoorbeeld door architectuur, indeling, afwerking en/of locatie exclusief voelt. Kies voor een makelaar die bij uitstek gespecialiseerd is in het luxe segment. Kies voor Grifhorst Makelaardij Exclusief. Wij richten ons op bovengemiddeld wonen in en rondom Utrecht, waarbij we werkelijk tijd en aandacht aan u besteden. Wij brengen u bij de beste koper in de markt. Vanaf de eerste ontmoeting tot en met het bezoek aan de notaris, waar de eigendomsoverdracht plaatsvindt, kunt u rekenen op onze persoonlijke en deskundige begeleiding. Wij boeken uitstekende resultaten omdat we weten wat er nodig is om succesvol te kunnen opereren in het exclusieve segment. Door onze ruime ervaring op dit gebied zijn wij uitstekend in staat om de te verkopen woning op een passend niveau te presenteren en de verkoop optimaal te begeleiden. Het feit dat we deel uitmaken van een relevant netwerk vergemakkelijkt vaak het vinden van de juiste koper.

Verkopen Grifhorst Makelaardij

Exclusief presenteren

Om het verkoopresultaat van uw woning te maximaliseren verzorgen wij een optimale presentatie. Elke potentiële koper ziet uw woning immers maar één keer voor de eerste keer! Laat het liefde op het eerste gezicht zijn. Daarom schakelen wij een toonaangevend bureau in voor de fotoreportage en het maken van plattegronden van de bestaande- en mogelijke indeling. Deze partner verzorgt tevens een NEN 2580 meetrapportage met daarin de exacte woonoppervlakte. Zo nodig doen we ook een beroep op een interieuradviseur om de charme van uw woning maximaal tot uiting te laten komen. Desgewenst laten we ook een aantrekkelijke drone-opname maken. Dient de woning gemoderniseerd te worden, dan vragen wij een architectenbureau om schetsen en tekeningen te maken, mogelijk ondersteund door artist impressions. Op die manier wordt een te renoveren object aantrekkelijker en wordt de potentie van de woning helder voor geïnteresseerden.

tijd en aandacht voor de bezichtiging

De belangrijkste presentatie van uw woning is de bezichtiging. Wij zijn tijdig aanwezig en reserveren ruim de tijd in onze agenda om met kandidaat-kopers in alle rust rond te kunnen lopen. We brengen dan tevens uw verhaal over en overhandigen een full colour brochure met daarin de belangrijkste informatie en aantrekkelijke foto’s. We ronden een bezichtiging vaak af met een kop koffie bij ons op kantoor. Wij doen er met veel plezier alles aan om het eerste bezoek van een kandidaat-koper aan zijn of haar mogelijke volgende woning, zo prettig mogelijk te laten zijn.

courtage

Onze verkoopcourtage, uw voorgangers geven aan deze als passend te ervaren, bespreken we graag wanneer we bij elkaar zijn. We kunnen met onze kosten op verschillende manieren omgaan. De twee belangrijkste uitgangspunten hierbij zijn, dat beide partijen een goed gevoel bij de afspraak dienen te hebben en dat de opdrachtgever alleen courtage verschuldigd is wanneer de opdracht naar volle tevredenheid is volbracht. Graag lichten we dit toe.

Voordelen Grifhorst Makelaardij Exclusief

  • focus op exclusief wonen
  • specifieke marktkennis
  • het juiste netwerk
  • hoogwaardige fotografie
  • teksten op niveau
  • drone video’s
  • stille verkoop
  • uitvoerige bezichtigingen
  • persoonlijke benadering
  • daadkrachtig onderhandelen

Stille verkoop

Wilt u uw woning direct onder de aandacht brengen van het grote publiek of juist niet? Gaat uw voorkeur uit naar de laatstgenoemde optie, bijvoorbeeld uit privacy- en/of tactische overwegingen, dan kunt u kiezen voor stille verkoop. Uw exclusieve woning wisselt in die situatie geruisloos van eigenaar. Deze bijzondere manier van verkopen heeft veelal een positief effect op het verkoopresultaat. Uiteraard dient de woning die u aanbiedt en uw persoonlijke situatie geschikt te zijn voor dit type verkoop. Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Grifhorst Makelaardij Exclusief heeft veel ervaring met stille verkoop. Bovendien hebben wij veelal de juiste contacten om hierin ook succesvol te kunnen zijn.

Deze personen gingen u voor en vertellen graag over hun ervaringen.

Een echt all round makelaarskantoor

Met stille verkoop vond ik mijn droomhuis

Een snelle verkoop voor een reële prijs

We konden vaak als een van de eersten kijken