Recente transacties

Makelaar Utrecht Centrum

Een makelaar in Utrecht Centrum gespecialiseerd in exclusief wonen, dat is Grifhorst Makelaardij Exclusief. Wij zijn thuis in de wereld van bijzonder wonen en thuis in Utrecht Centrum. Een luxe appartement, villa, herenhuis, grachtenpand of ander exclusief huis in Utrecht Centrum; wij helpen u bij het vinden of verkopen. Persoonlijke aandacht staat daarbij, van het begin tot het eind, centraal. Want een bijzondere woning vraagt om een exclusieve aanpak!

Makelaarskantoor Utrecht Centrum

Vanaf het begin tot het eind van het traject wordt u bij Grifhorst begeleid door één makelaar. Het maakt hierbij niet uit of het om een aankoop- of verkooptraject gaat. Uw woonwensen staan centraal en daar sluiten wij onze dienstverlening op aan. De persoonlijke aandacht wordt gecombineerd met de expertise op aankoop- en verkoopgebied. De expertise is verkregen uit ruim 20 jaar ervaring. En dat bewijst zich weer in de praktijk. Als makelaarskantoor voor Utrecht Centrum verkopen wij namelijk niet de meeste huizen, maar de mooiste huizen. 

Exclusieve dienstverlening

Wij verzorgen de verkoop, aankoop of taxatie. Maar onze dienstverlening gaat verder dan dat. Wij zijn gespecialiseerd in stille verkoop, daadkrachtig onderhandelen en hebben specifieke marktkennis. De aankoop of verkoop van een luxe appartement, woning of grachtendpand in Utrecht vraagt om een andere aanpak. Een eigen, unieke aanpak. Dankzij onze kennis van dit segment kunnen wij hier goed op inspelen. Tevens beschikken wij over een uitgebreid netwerk in het exclusieve segment. Ons streven als makelaar actief in Utrecht Centrum is uw woonwensen waar maken.

De makelaar voor EEN GRACHTENPAND IN UTRECHT

U kunt dus terecht bij de makelaar voor Utrecht Centrum als het gaat om een luxe woning. Een grachtenpand in Utrecht bijvoorbeeld. De meeste grachtenpanden in Utrecht zijn hoog, smal en diep. De belasting werd namelijk geheven op grond van de breedte van de gevel. Bent u ook op zoek naar een woning met een nostalgische architectuur en ambachtelijke details? Dan informeren wij u graag over onze grachtenpanden in Utrecht. 

Exclusief kopen of verkopen? Neem contact op met Grifhorst Makelaardij Exclusief

Wilt u een luxe huis kopen of verkopen met behulp van een makelaar in Utrecht Centrum? Of gaat het om een luxe appartement, villa of grachtenpand in Utrecht. Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. U bent ook van harte welkom op ons kantoor aan de Adriaen van Ostadelaan 19 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via 030 - 740 01 00 of door een e-mail te sturen naar info@grifhorst.nl. Bijzonder wonen begint bij dé makelaar rondom Utrecht Centrum!

Deze personen gingen u voor en vertellen graag over hun ervaringen.

Wij willen kleiner

Realistisch in de waardebepaling

Ons buurhuis bleek ons tophuis

De beste keuze