Recente transacties

Makelaar Wilhelminapark

Wij begrijpen heel goed dat u op zoek bent naar een makelaar voor het Wilhelminapark en omgeving. Iedere dag genieten wij weer van dit prachtige stukje groen in Utrecht! En wij zijn niet de enigen, vooral in de zomermaanden wordt het romantische stadspark druk bezocht. Kenmerkend voor het Wilhelminapark zijn de vele, oude boomsoorten, de slingerende paden, de sierlijke vijver met fontein, de kinderspeelplaats en de grote ligweide in het zuidelijke deel van het park. U heeft het populaire stadspark ongetwijfeld al bezocht. Nu nog verliefd worden op een luxe huis in deze geliefde wijk. Daar kan Grifhorst Makelaardij Exclusief voor zorgen!

Onze makelaar voor het Wilhelminapark vindt uw ideale woning!

Heeft u een bepaald type woning voor ogen? Maar lijkt uw ideale woning onvindbaar? Niet als we het samen doen. Het kan namelijk zo zijn dat de verkoper van een luxe woning zijn villa niet direct onder de aandacht wil brengen van het grote publiek. Bijvoorbeeld uit privacyoverwegingen. Het luxe huis wordt dan aangeboden in de stille verkoop. Benieuwd of uw exclusieve woonhuis hier tussenzit? Neem gerust contact op met onze makelaar voor het Wilhelminapark. Ook wanneer uw villa er nog niet tussenzit, kunnen wij u verder helpen. Deel uw wensen met Grifhorst Makelaardij Exclusief, zodat wij contact met u op kunnen nemen over nieuwe woningen die via alternatieve kanalen worden aangeboden en aansluiten bij uw wensen.

Exclusief wonen begint bij Grifhorst Makelaardij Exclusief!

U bent op zoek naar een makelaar vlakbij het Wilhelminapark? Een makelaar die uw droomhuis weet te vinden? Neem dan vrijblijvend contact op met makelaarskantoor Grifhorst. Of het nu gaat om een luxe woning, exclusief huis, luxe appartement of karakteristiek herenhuis in Wilhelminapark, wij vinden uw droomhuis! U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 030 - 740 01 00 of een e-mail te sturen naar info@grifhorst.nl. Exclusief wonen begint bij Grifhorst Makelaardij Exclusief, de makelaar voor het Wilhelminapark en omgeving!

De voordelen van ons makelaarSKANTOOR voor het Wilhelminapark

Grifhorst Makelaardij Exclusief richt zich op hoogwaardig wonen in en rond Utrecht. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in een exclusief woonhuis aankopen, verkopen en taxeren. Onze strategie? Niet de meeste, maar de mooiste woningen verkopen. Bij onze makelaar voor het Wilhelminapark profiteert u van:

  • Jarenlange ervaring
  • Specifieke marktkennis
  • Het juiste netwerk
  • Hoogwaardige fotografie
  • Teksten op niveau
  • Drone video's
  • Stille verkoop
  • Uitvoerige bezichtigingen
  • Persoonlijke benadering
  • Daadkrachtig onderhandelen

Deze personen gingen u voor en vertellen graag over hun ervaringen.

Wij willen kleiner

Realistisch in de waardebepaling

Ons buurhuis bleek ons tophuis

De beste keuze