Recente transacties

Makelaar Buiten Wittevrouwen

Wilt u bijzonder wonen in mooie wijk in Utrecht, of uw exclusieve appartement verkopen? Grifhorst Makelaardij Exclusief is dé makelaar voor Buiten Wittevrouwen en de andere mooie wijken die Utrecht telt. Ons specialisme is hoogwaardig wonen. Kopers en verkopers van exclusieve huizen en appartementen kunnen bij ons terecht voor aan- en verkoop en taxatie. Met al ruim 20 jaar ervaring, weten wij als geen ander dat exclusieve woonhuizen een andere aanpak vragen. Wij maken als makelaar voor Buiten Wittevrouwen en daarbuiten graag kennis met u.

Persoonlijke begeleiding door de makelaar voor Buiten Wittevrouwen

Onze visie is u de tijd en aandacht geven tijdens het aan- of verkoopproces. Daarom is onze strategie niet de meeste woningen verkopen, maar de mooiste. Kiest u ons als makelaar voor bijvoorbeeld Buiten Wittevrouwen, dan kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding door één en dezelfde makelaar. Vanaf het begin van het traject tot aan de notaris. Door u persoonlijk te begeleiden, krijgen wij inzicht in uw leven en wensen. Daar kunnen wij onze dienstverlening weer op aansluiten.

Maak kennis met de makelaar voor Buiten Wittevrouwen

Op zoek naar een luxe huis, appartement, villa of herenhuis in een van de geliefde wijken van Utrecht? Of is uw luxe woning toe aan nieuwe eigenaren? Neem dan contact op met Grifhorst Makelaardij Exclusief, dé makelaar voor Buiten Wittevrouwen. Dit kan via info@grifhorst.nl of 030 - 740 01 00. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs om kennis te maken met u en uw woonwensen. Bekijk ons aanbod hier. Exclusief wonen begint bij Grifhorst Makelaardij Exclusief: de makelaar voor Buiten Wittevrouwen en omstreken.

Onze specialisaties

Grifhorst Makelaardij Exclusief is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in de aankoop, verkoop of taxatie van exclusieve woonhuizen in en rond Utrecht. Als makelaar voor onder andere Buiten Wittevrouwen, hebben wij veel kennis van deze buurt. Daarnaast kunt u ook rekenen op bouwkundig advies, wanneer u uw exclusief wonen voor u écht exclusief wordt. Door ons uitgebreide netwerk in het luxe segment, zijn wij ook thuis op het gebied van stille verkoop. Mocht u uw luxe woonhuis niet onder de aandacht van het grote publiek willen brengen, dan is dit een mooie oplossing.

Deze personen gingen u voor en vertellen graag over hun ervaringen.

Wij willen kleiner

Realistisch in de waardebepaling

Ons buurhuis bleek ons tophuis

De beste keuze