Ervaringen met Grifhorst Makelaardij exclusief

Overweegt u om zaken te doen met Grifhorst Makelaardij Exclusief? Dan bent u ongetwijfeld benieuwd naar de ervaringen van andere opdrachtgevers. Wij hebben op deze pagina een aantal van onze relaties de ruimte gegeven om u te vertellen hoe zij onze dienstverlening ervaren.

via stille verkoop was de deal snel rond

Wonen in Utrecht Oost is aangenaam en als je dan net zoals wij op zoek gaat naar een anders huis in dezelfde buurt, dan is het fijn om kenners om je heen te hebben die de vraag- en aanbodkant van deze specifieke markt tot in de details kennen.

Door de tijd heen hebben we op meerdere manieren direct met Marco te maken gehad; zowel als aankoopmakelaar bij ons vorige huis als verkoopmakelaar van het huis waar we nu wonen.

Bij de aankoop hebben we Marco als een integer en gedreven persoon leren kennen, die rust en gedegen onderbouwing tijdens het hectische biedingsproces wist aan te brengen. Met korte lijntjes, gepaste emotie op het juiste moment en door het inzetten van de juiste onderhandelingstactieken werden we uiteindelijk de trotse eigenaar van een mooi huis in de gewilde Mauritsstraat.

Ook in de jaren hierna bleef Marco goed luisteren en had hij zijn voelsprieten op het juiste moment uit staan. Hij benaderde ons 5 jaar later of we mogelijk interesse zouden hebben in een groter pand in dezelfde straat. Voor dit huis had hij de opdracht om via stille verkoop een geschikte koper te vinden. Binnen een paar dagen was de deal rond en werden we inderdaad de nieuwe bewoners!

Jorg Kop

Deze personen gingen u voor en vertellen graag over hun ervaringen.

Wij willen kleiner

Realistisch in de waardebepaling

Ons buurhuis bleek ons tophuis

De beste keuze

Een echt all round makelaarskantoor

Met stille verkoop vond ik mijn droomhuis

Een snelle verkoop voor een reële prijs

We konden vaak als een van de eersten kijken